Aquesta famosa influencer anuncia que està embarassada

per Adolescents.cat, el 6 d'octubre de 2020 a les 11:06
La famosa influencer italiana Chiara Ferragni va anunciar al seu compte d’Instagram que torna a estar embarassada de nou! Ella i en Fedez, famós artista també italià, seran pares per segona vegada el 2021 i ho han anunciat d’una manera molt original.

La Chiara és una de les reines de les xarxes i té més de 21 milions de seguidors i seguidores a Instagram. La bona notícia ha tingut molt bona rebuda i en Leo, el primer fill de la parella n’ha sigut el protagonista.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Our family is getting bigger 💖🙏🏻 Leo is going to become a big brother 😍

A post shared by Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni) on



La Chiara escrivia: “La nostra família es fa més gran. En Leo es convertirà en germà gran”. De moment és d’hora per saber si serà nen o nena però també ho ha petat el vídeo del moment en què van saber que serien pares de nou:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The moment I found out I was pregnant: July 23rd 2020 in Lecce, Puglia ❤️

A post shared by Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni) on

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: