Estan preparant una nova versió d'una de les sèries adolescents amb més èxit: això és el que se sap

per Redacció, el 7 d'octubre de 2020 a les 11:33
La moda de recuperar sèries acabades continua. Aquesta setmana s'ha sabut que HBO Max està preparant una nova versió de Pretty Little Liars. Bé, en concret serà un reboot, és a dir, es prendrà com a punt de partida l'argument de la sèrie original, però canviant-ne alguns elements. 

 La nova ficció es titularà Pretty Little Liars: Original Sin i l'encarregat de donar-li forma serà Roberto Aguirre-Sacasa, creador de produccions com Riverdale. I quines diferències hi haurà amb la sèrie original? La nova versió tindrà lloc en un nou poble, Millwood, i les seves protagonistes no seran les mateixes, tot i que pot ser que Lucy Hale estigui involucrada en el projecte com a productora.


Actriz de "Pretty little liars" se va a casar y así celebró su despedida de  soltera! — FMDOS

 Quin serà l'argument? La producció gira entorn unes adolescents que viuen assetjades per una persona desconeguda que vol venjar-se per un pecat comès pels seus pares.


 Quan s'estrenarà? De moment no hi ha data d'estrena encara, així que caldrà estar atents.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: