T'agrada dibuixar i tens ganes de compartir el teu talent? Aquest repte és per tu!

per Adolescents.cat, el 8 d'octubre de 2020 a les 10:45
T’agrada dibuixar? Aquest repte t’encantarà! Dues il·lustradores d’Osona, la Marina Berrocal Dot @marina.disseny i la Maria Saladich @mariasaladich, han començat una iniciativa col·lectiva que durarà tot el mes d’octubre.



Es diu #inktober i és un repte que consisteix en fer un dibuix al dia seguint una llista establerta de cançons. Hi ha un total de 10 cançons d’artistes catalanes i actuals que també podràs escoltar a Spotify a la llista Tinta i Cançons.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👩🏽‍🎨Algú que dibuixi a la sala? 👩🏽‍🎨 A l’octubre hi ha molts reptes #inktober que consisteixen en fer un dibuix al dia. La nostra llista està feta per a que descobrim cançons d’artistes d’aprop i gaudim il.lustrant el que ens transmeten. Qualsevol tècnica està permesa. (Veureu que hem posat 10 temes per a que es pugui fer un dibuix cada tres dies!) Ens acompanyes en aquesta aventura? Si ho fas no dubtis en posar el hashtag els #tintaicançons i etiquetar-nos!@marina.disseny i @maria.saladich Ens agradarà molt veure què dibuixes! Nosaltres anirem penjant els nostres també ✏️ Tenim llista a l’spotify (link a la bio) 🎸 #inktoberrelax #inktober2020 #inktoberelax #music #musica #cançons #tinta #aprop #inktoberpromptlist2020 #promplist2020 Ah, i moltes moltes gràcies @martabellvehi esperem que t’agradi 💜

A post shared by Marylou (@mariasaladich) on


Les il·lustradores proposen que cada tres dies escoltis una de les cançons i en facis un dibuix amb tècnica lliure. Si t’hi animes, comparteix el dibuix amb el hashtag #tintaicançons i etiqueta-les. Com diuen les creadores del repte “és una molt bona iniciativa per divertir-se, crear, descobrir i ser descobert com a artista”. Amunt els llapissos!

Et deixem la llista de Spotify per si t'animes a escoltar-la i inspirar-te!

 

[/intext]  
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: