Logotip de Adolescents.cat

Això és el que diu la forma dels teus llavis sobre la teva personalitat

per Redacció, el 8 d'octubre de 2020 a les 12:48
L'experta en llenguatge corporal i lectura facial Jean Haner assegura que la forma dels llavis ens pot donar pistes a l'hora de saber com es relaciona la persona que tenim davant. I és que d'acord amb l'autora de The Wisdom of Your Face, aquesta part del nostre cos està relacionada, sobretot, amb la nostra capacitat de comunicació. Bussiness Insider ha parlat amb ella per saber quina relació hi ha entre els diferents tipus de llavis i la personalitat. Això és el que els ha explicat: 

 


Versió sense playbuzz
Carnosos 
Aquests tipus de llavis indiquen protecció cap als altres, empatia i afecte. Les persones que els tenen, acostumen a entregar-se als seus projectes tan personals com professionals al 100%.

Prims 
Aquests tipus de llavis indiquen independència. Les persones que els tenen acostumen a valorar molt les estones que passen amb ell/es mateixos/es i no els agrada massa socialitzar: prefereixen relacionar-se només amb les persones amb qui se senten còmodes. 

Amb la part del centre gruixuda 
Aquest tipus de llavis indiquen extroversió. Les persones que els tenen acostumen a posseir habilitats comunicatives i són molt assertives. Els encanta estar rodejats d'aquells que estimen i sempre procuren mostrar la seva millor cara, encara que estiguin passant una mala època. 

Amb arc 
Aquest tipus de llavis indiquen creativitat i espontaneïtat. Les persones que els tenen acostumen a prendre decisions de manera ràpida i impulsiva i això de vegades transmet sensació de nerviosisme. 

Arrodonits 
Aquest tipus de llavis indiquen tossudesa i lleialtat. Les persones que els tenen acostumen a ser molt idealistes i a defensar els seus valors, encara que això suposi discutir-se amb els altres. També són molt fidels i poden arribar a sobreprotegir família i amics/gues.

Amb l'arc indefinit
Aquest tipus de llavis indiquen generositat i responsabilitat. Les persones que els tenen acostumen a ser molt solidàries si de vegades no saben posar límits emocionals: donen més del que reben encara que això els perjudiqui.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: