Adolescents iCat, menció de Qualitat i Innovació als Premis Ràdio Associació

per Redacció, el 8 d'octubre de 2020 a les 22:38
Aquest dijous s'ha celebrat la gala de la 20a edició dels Premis Ràdio Associació, que reconeixen la feina de programes i professionals de la ràdio a Catalunya. 

Adolescents iCat ha rebut la menció de Qualitat i Innovació "per apostar per adreçar-se a un públic jove amb noves fórmules i llenguatges multimèdia tot potenciant la presència del català en els nous canals de comunicació dels adolescents".  L'acte, ajornat des del març a causa del coronavirus, ha comptat amb la presència d'alguns dels premiats i de diverses autoritats com el vicepresident amb funcions de president, Pere Aragonès, i l'expresidenta del Parlament Carme Forcadell.

En l’àmbit audiovisual, el jurat ha decidit atorgar el guardó 1924 a La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, per diversos èxits coincidents, a més a més del de la recaptació de fons, com és el disc de la Marató i la col·laboració amb les televisions locals, via Xarxa Audiovisual Local, que van contribuir a la descentralització del projecte, amb escenaris a Barcelona, Tàrrega, Reus i Olot.


El jurat, a proposta pròpia i del Consell Rector de Ràdio Associació de Catalunya, va acordar entregar una Menció d’Honor al programa Dies de ràdio, dirigit i presentat pel periodista Santi Carreras, que va començar com una proposta d’estiu i ara, a través del web de Catalunya Ràdio, recupera els millors moments de la història de la ràdio nacional de Catalunya.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: