Una exalumna de l'Institut Castellar: «Vaig fer una queixa, però no vaig rebre cap ajuda»

per Redacció, el 9 d'octubre de 2020 a les 11:04
"Vaig fer una queixa, però no vaig rebre cap ajuda. Tot va quedar en l'oblit, com si jo i les meves companyes estiguéssim mentint". Amb aquestes paraules una exalumna de l'Institut Castellar denunciava ahir a Adolescents XL la falta de suport rebuda per part del centre després d'acusar un professor d'assetjament sexual. 

La jove es referia al docent d'Educació Física apartat aquest dijous de l'Institut Castellar. El professor va ser suspès temporalment després que desenes d'alumnes es manifestessin davant del centre i compartissin testimonis d'assetjament i abusos a través d'un compte d'Instagram (@atuquethafet_).
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Segueixen arribant testimonis

Una publicación compartida de @ atuquethafet_ el


De fet, aquest compte, creat diumenge passat va marcar l'inici de les mobilitzacions. "Hi va haver unes pintades a l'institut sobre aquest tema i arran d'aquí vam decidir organitzar-os per veure com podíem solucionar aquesta situació. Com a exalumna, jo i altres noies, sabíem que hi havia casos d'assetjament, però que no s'havia fet res", explicava a Adolescents XL una de les creadores del perfil. 

Ella i altres exalumnes van trobar necessari obrir un compte de denúncia per donar veu a les víctimes i intentar posar fi als assetjaments: "Vam veure legítim fer aquest perfil perquè creiem que ja eren massa agressions, massa comentaris i massa tocaments". 


Arran de la seva iniciativa, s'han creat nous comptes per denunciar situacions d'assetjament sexual als instituts. Des de @atuquethafet_ els estan compartint i esperen ajudar a erradicar la violència masclista de les escoles.

Arxivat a:
ACTUALITAT, assetjament
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: