Polèmica: censuren aquesta imatge per ser «obertament sexual»

per Redacció, el 13 d'octubre de 2020 a les 10:51

Mireu durant uns segons la fotografia: creieu que té una doble interpretació? Penseu que és una imatge que pot fer malpensar? Doncs encara que la majoria opini que no, Facebook i Instagram van censurar aquesta foto d'unes cebes perquè consideraven que tenia un contingut "obertament sexual". 

La instantània la va penjar una empresa canadenca fa uns dies i al cap de poques hores la xarxa social de Mark Zuckerberg la va eliminar en considerar que era "obscena" i eròtica. 

Els responsables de la companyia van interposar una queixa de seguida i avui, finalment, Facebook ha reconegut l'error: un algoritme va confondre les cebes per les corbes d'un cos despullat i per això la va eliminar. 

No és la primera vegada que la xarxa social comet errors d'aquest estil. A més a més, ja fa anys que hi ha polèmica per la seva política sobre contingut sexual, la qual no censura els mugrons masculins, però sí els femenins. Què en penseu?

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: