Noves denúncies d'assetjament sexual de professors en instituts catalans

per NacióDigital, el 13 d'octubre de 2020 a les 11:44
Alumnes i exalumnes de l'institut Moianès, a Moià, han denunciat a través de les xarxes socials l'assetjament sexual d'un professor del centre. Les queixes arriben després que alumnes d'un institut de Castellar del Vallès i d'un de Sabadell hagin iniciat accions similars.

Des del centre, a través d'un comunicat, asseguren que aquest curs no han rebut cap queixa en aquest sentit i insten a fer-ho si ha estat el cas per poder seguir els protocols establerts. 


El compte, a Instagram, busca donar "veu" als fets i que el docent deixi de fer classes. En ell s'hi poden llegir testimonis que expliquen que el professor hauria tocat el cul d'una alumna, que aprofitava qualsevol oportunitat per aproparse a les estudiants o fins i tot una noia denuncia que li va aixecar la faldilla. També comentaris sexistes i fora de lloc: "Em va fer una ullada al cul. Quan li vaig demanar què feia, em va dir que imaginar-se el meu cul a sobre seu", apunta una testimoni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Si cal ho aturarem tot, això no pot tornar a passar! ✊🏽✊🏽💜

Una publicación compartida de No callarem (@per_aqui_no_passem) el



Des del centre escolar han emès un comunicat on lamenten "la difamació pública" i fan una crida "a la prudència". Informen que aquest curs ningú ha presentat al centre "cap queixa o denuncia en aquest sentit".

Com hem assebyalat, les denúncies a Moià arriben després que alumnes i exalumnes d'un institut de Castellar del Vallès i un de Sabadell hagin engegat accions similars a les xarxes. En el primer cas, el Departament d'Educació ha decidit apartar de manera cautelar un professor d'Educació Física de l'Institut de Castellar del Vallès mentre l'investiga. Pel que fa a Sabadell, l'Ajuntament ha instat als Serveis Territorials d'Educació de la Generalitat a obrir una investigació per aclarir els fets com més aviat millor.

[noticia]46119[noticia]

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de NO HO TOLEREM (@no_ho_tolerem) el

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: