Així és la noia amb les cames més llargues del món (i només té 17 anys)

per Redacció, el 13 d'octubre de 2020 a les 14:42
Es diu Maci Currin, té 17 anys i és la dona amb les cames més llargues del món. Aquesta jove de Texas (els Estats Units) ha entrat a formar part del Llibre Guinness dels Rècords aquest octubre gràcies a la llargada de les seves extremitats, concretament de les seves cames, les quals fan més d'1,34 metres! 

La Maci, que fa 2,08 m., assegura que anys enrere la seva alçada la feia sentir incòmode, però que ara se sent orgullosa de ser com és. "Em va deixar d'importar el que la gent pensés de mi. Espero que les noies altes no sentin vergonya pel seu físic. Ens hem d'acceptar i estimar tal com són", explica. 


Aquesta és només una de les reflexions que la Maci ha compartit al seu compte de Tik Tok, on té més d'1,7 milions de seguidors, tot i haver-se'l creat fa pocs mesos.

 
@_maci.c

Everytime I go on vacation 😔 ##FavoriteMemory ##ThisIsBliss ##tallgirlproblems ##vacations ##foryou ##fyp

♬ It's The Hard Knock Life - Annie Movie
@_maci.c

Me vs Chairs ##tallgirl ##DontLeaveMe ##fyp ##foryou

♬ Mr. Lonely - Bobby Vinton
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stressed, blessed, and pumpkin obsessed Leggings and cardigan by @elevatedcloset

Una publicación compartida de 𝙼𝚊𝚌𝚒 𝚌𝚞𝚛𝚛𝚒𝚗 (@_maci.currin_) el

Arxivat a:
ACTUALITAT, rècord, noia
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: