Les universitats faran les classes virtuals a partir d'aquest dijous

per NacióDigital, el 13 d'octubre de 2020 a les 19:17
Les universitats catalanes passaran la docència teòrica al format telemàtic a partir d'aquest dijous, segons han confirmat a l'ACN fonts de la Secretaria d'Universitats. Aquest és l'acord al que s'ha arribat aquest dimarts en una reunió entre els centres universitaris i el Govern en el marc del Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC).

La mesura arriba després que el Departament de Salut demanés a les universitats passar a la docència telemàtica tenint en compte l'empitjorament de la situació epidemiològica a Catalunya. D'aquesta manera, les universitats han acordat que l'inici de les classes virtuals sigui el mateix dia per a totes, i en principi es mantenen les activitats previstes per aquests dimarts i dimecres.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: