Bars i restaurants tancats; comerços i gimnasos amb menys aforament: noves mesures per frenar el coronavirus

per Andreu Merino / Bernat Surroca / Sara González, el 14 d'octubre de 2020 a les 14:31
Amb 1.316 brots actius, 1.510 nous casos en les darreres 24 hores, més d'un miler d'ingressats i el risc de rebrot en alça -aquest dimecres s'enfila fins a 362,16-, el Govern ha anunciat les mesures dràstiques que entraran en vigor la nit de dijous a divendres i que s'aplicaran durant els pròxims 15 dies per reduir la interacció social i disminuir la mobilitat.

Objectiu: que la segona onada de la pandèmia no arribi al pitjor dels escenaris amb un altre col·lapse sanitari. Aquestes són algunes de les mesures anunciades:


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: