Els missatges d'amor en un tovalló de paper que ja han compartit més de 9.000 persones

per Redacció, el 15 d'octubre de 2020 a les 13:03
De vegades un petit detall t'omple més que qualsevol regal material i els tuits que ha compartit la usuària @ppaulita22, ho demostren.  La noia ha volgut mostrar els missatges d'amor que el seu avi dedicava a la seva àvia per reivindicar els gests romàntics. 

Com podeu veure en les imatges, el seu avi enviava a la seva parella tovallons per correu de cada bar on anava. Tovallons de paper en què li recordava com l'estimava: "20:00, no t'oblido" o "4 de la matinada, desitjo la teva agradable companyia", són algunes de les frases que es poden llegir. 


El tuit ja ha superat les 9.000 comparticions i els 30.000 likes i és, des d'ahir, un dels temes més comentats a Twitter.
Arxivat a:
ACTUALITAT, missatge
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: