6 pel·lícules romàntiques que s'han estrenat aquest 2020 i val la pena veure

per Redacció, el 15 d'octubre de 2020 a les 14:50
Tot i que aquest 2020 s'han hagut de cancel·lar algunes estrenes a causa del coronavirus, hi ha pel·lícules que afortunadament han arribat a les plataformes i als cinemes. Us portem els films romàntics més destacats d'aquest any. 

 


Versió sense playbuzz
Conquista a medias
En aquesta versió moderna de la història de "Cyrano", una tímida estudiant, l'Ellie, ajuda a un esportista de l'institut a conquistar la noia de la qual tots dos estan enamorats. 

A secret love
No és una pel·lícula romàtica, sinó un documental sobre un cas real, el de dues dones que van ocultar el seu amor durant dècades a les seves famílies conservadores. Val molt la pena veure'l. 

Violet y Finch 
La Violet i el Theodore són dos amics que lluiten per deixar enrere les cicatrius del seu passat. Durant el camí que emprenen tots dos, descobreixen que fins i tot els moments més insignificants poden tenir una importància crucial en les seves vides. 

Personal Assistant 
Ambientada en l'escena musical de Los Angeles, explica la història de Grace Davis (Tracee Ellis Ross), una superestrella amb un gran talent, però també amb un gran ego. Maggie (Dakota Johnson) és la seva assistent, una noia amb més feina del que pot fer i amb somni per complir: convertir-se en productora musical. Juntes comencen a tramar un pla que pot canviar les seves vides. 

Emma 
Nova adaptació de la novel·la de Jane Austen publicada el 1815 sobre la vida de la jove Emma Woodhouse.

Efectos colaterales del amor 
Henry Page és un estudiant adolescent que es considera un romàntic empedreït, però mai s'ha enamorat. El jove aspira a ser editor del diari de l'institut i viu centrat en els seus estudis fins que coneix Grace Town, la seva nova companya de classe.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: