Aquestes seran les 5 professions del futur

per Redacció, el 19 d'octubre de 2020 a les 12:06
"No queda tant perquè puguem imprimir un ronyó a partir de les nostres pròpies cèl·lules mare ni perquè un software sigui capaç de predir una malaltia que encara no hem desenvolupat". Així ho assegura un article d'El País, que analitza l'impacte de les noves tecnologies en diversos àmbits, entre ells el laboral. De fet, la notícia descriu algunes feines que encara no existeixen però que no trigaran gaire a aparèixer i a convertir-se en les professions del futur. Aquí en teniu algunes:

 


Versió sense playbuzz
1. Coordinador/a de drons i de policies robots 
En un futur, es preveu que els drons es converteixin en una espècie de policies: vigilaran els carrers i altres zones per controlar possibles delictes. Es necessitarà, doncs, una persona que coordini aquests aparells i monitoritzi el que estan gravant. 

Enginyer d'impressió d'òrgans o aliments 
Cada cop hi ha més sectors, com el de la medicina i l'alimentació, que estan apostant per les impressores 3D. Així doncs, d'aquí a un anys, els experts en aquesta tècnica aniran molt buscats. 

Assistents de la tercera edat 
L'esperança de vida cada cop és més llarga i això fa que cada vegada hi hagi més persones jubilades. Els assistents de la tercera edat es dedicaran a aconsellar i ajudar la gent gran per tal que continuïn tenint una vida digna i plena.

Miner d'esteroides
Hi ha recursos que s'estan esgotant, és per això que hi ha experts que parlen d'anar a buscar-los a altres planetes. Així doncs, hi haurà enginyers que coordinin les naus i les màquines necessàries per extreure aquests béns. 

Educador de robots 
Els robots ja formen part del nostre present i encara seran més freqüents en el futur. És per això que es necessitaran persones que els eduquin i els ensenyin a comportar-se de forma ètica.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: