L'útil truc de WhatsApp que et vol fer la vida més fàcil

per Redacció, el 19 d'octubre de 2020 a les 12:57
Des que va començar la pandèmia que l'ús de WhatsApp ha augmentat. Aquesta aplicació s'ha convertit no només en una via de comunicació ràpida i eficaç, sinó també en una plataforma de debat on prenem decisions sobre el nostre dia a dia. 

És per això que avui us volem parlar d'una eina que us pot ser útil: Polls for WhatsApp. Es tracta d'una app que permet crear enquestes de manera gratuïta i en pocs segons i compartir-les a través de WhatsApp. L'únic que cal fer és entrar a la seva web, posar un títol a l'enquesta, afegir les opcions que vulguem i clicar el botó "submit". Un cop fet, ens facilita un codi per compartir-la als nostres contactes. 

 
 

Polls for WhatsApp mostra els resultats a tots aquells que participen en l'enquesta quan han votat. Així doncs, és una eina útil a l'hora de decidir quin dia es queda o a quina hora es fa una videotrucada, per exemple. A més a més, també es pot utilitzar per realitzar enquestes per treballs, si bé no recull les dades de manera tan exacta com Google Forms.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: