Una adolescent de 14 anys desenvolupa un possible tractament contra el coronavirus

per Redacció, el 19 d'octubre de 2020 a les 15:13

Un institut dels Estats Units, l'Independence High School de Frisco (Texas), podria tenir una estudiant de 14 anys que revolucioni l'actualitat gràcies al desenvolupament d'un possible tractament contra el coronavirus.


Anika Chebrolu és l'alumna que ha descobert una forma eficaç per desactivar la Covid-19. Així, l'adolescent va utilitzar la metodologia in silico ("fet per ordinador") per tal de trobar una molècula que pugui unir-se selectivament a la proteïna S (Spike) del virus i aturar-lo.

Chebrolu estava desenvolupant un projecte científic per buscar remeis contra la grip, però amb l'eclosió de la pandèmia del coronavirus va canviar d'objectiu. L'estudi ha obtingut el triomf en el concurs 3M Young Scientist Challenge, pel qual la nena ha guanyat 25.000 dòlars (equivalents a més de 21.000 euros).



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: