Horòscop del dia: 20 d'octubre

per Adolescents.cat, el 20 d'octubre de 2020 a les 09:39
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.
 


Versió sense playbuzz


ÀRIES 
Avui t'hauràs d'enfrontar a una injustícia que potser et farà perdre els nervis. Procura mantenir la calma i exposar el teu punt de vista: rebràs el suport d'algú inesperat. Vigila amb com dius les coses a la teva família perquè podries provocar una baralla. 

TAURE 
Fa uns dies que estàs deixant de banda algú especial per a tu. Avui t'ho farà notar i ja és hora que reaccionis. En els estudis et donaran un consell per millorar: escolta'l perquè et pot sevir més del que creus.

BESSONS 
Avui et sentiràs amb pau amb tu mateix/a després de solucionar un problema que tenies encallat. Aprofita aquesta sensació per gaudir de les coses que t'agraden i desconnectar. Vigila amb els diners, que de vegades et costa controlar les despeses. 

CRANC 
Tindràs uns dies una mica complicats perquè un company/a et posarà entrebancs. Intenta no estressar-te i el temps posarà les coses a lloc. Avui estaràs sensible, no et prenguis a pit tot el que et diuen, perquè no ho fan amb males intencions. 

LLEÓ
Avui començaràs a veure els fruits dels teus esforços. A poc a poc, els teus objectius s'aniran fent realitat gràcies a la teva perseverança. En l'amor, estàs especialment romàntic, aprofita-ho per tenir un gest bonic, l'altra persona t'ho agrairà. 

VERGE 
Si no estàs decidit del tot, potser és que has d'estudiar altres opcions. Necessites estar convençut al 100% perquè les coses funcionin i en el fons ho saps. Avui una situació inesperada et podria fer descobrir una faceta diferent d'un amic/ga molt proper/a. 

BALANÇA 
Vigila perquè una paraula mal dita pot tenir conseqüències més greus de les que et penses. Controla els teus impulsos i intenta no ferir els altres. En l'amor, se t'obren nous camins que et faran sentir optimista. 

ESCORPÍ 
Coneixeràs algú molt interessant amb qui voldràs mantenir el contacte. Avui estaràs especialment sociable: vés amb compte, però, perquè potser se t'escapa alguna cosa que no havies de dir. 

SAGITARI 
Estàs fart d'escoltar promeses que no arriben. Agafa les regnes i actua: tu ets el teu millor guia i qui coneix millor el que vols. No tinguis por de fer camins sol, perquè el procés t'enfortirà i et farà sentir satisfet amb tu mateix. 

CAPRICORN 
No deixis les coses per l'últim moment encara que et costi concentrar-te perquè serà pitjor. Avui algú et sorprendrà positivament amb la seva actitud i t'adonaràs que la teva manera de comportar-te és l'adequada. 

AQUARI 
Últimament estàs estressat i sents que les obligacions t'ocupen tot el temps. Avui, algú t'ajudarà a sortir de la monotonia i recuperaràs l'energia que tant necessites. Dedica't més estones a tu mateix. 

PEIXOS 
Intenta tenir una actitud més positiva i no preocupar-te tant. La teva salut mental i física t'ho agrairà. Ets impacient, però no precipitis ni forcis les coses. Saps que hi ha qüestions que no es resolen d'un dia per l'altre i necessiten el seu temps.
Arxivat a:
OCI, horòscop
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: