Polèmica per aquest nou producte de Zara: què en penseu?

per Redacció, el 20 d'octubre de 2020 a les 11:54
Zara ha llançat un producte que fins ara mai havia posat a la venda: carros per anar a comprar. Amb un teixit similar al de les bosses estil plomissol, la marca aposta per aquest complement sostenible, que vol acabar amb les bosses de plàstic. 
 

Fins aquí tot normal. La polèmica ha arribat quan diverses usuàries s'han adonat que el producte només estava disponible a la secció de "dones". "En quin món viviu?" han preguntat algunes clientes a la marca a través de Twitter. 


No és la primera vegada que Zara es troba a centre de les crítiques. Fa pocs mesos la firma va generar controvèrsia en fitxar Jill Kortleve com a model de talles grans –fa una 40-.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

morning miami 🌴🇺🇸

Una publicación compartida de Jill Kortleve (@jilla.tequila) el

Arxivat a:
ACTUALITAT, Zara, masclsime
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: