Així és la nova pel·lícula de Netflix de qui tothom està parlant

Diversos integrants de la pel·lícula «Don't Look Up» | ND
per Redacció, el 20 d'octubre de 2020 a les 12:05
Netflix segueix apostant per la producció pròpia de sèries i pel·lícules a nivell internacional i cada cop inverteix més diners. Un clar exemple d'això és la nova pel·lícula que està preparant i que dirigirà Adam McKay -responsable de films com Vice o The Big Short-.

Leonardo DiCaprio, Meryl Streep, Timothée Chalamet, Cate Blanchett, Jennifer Lawrence, Jonah Hill, Matthew Perry, Kid Cudi i Ariana Grande són la desena d'estrelles confirmades per al repartiment d'aquesta pel·lícula, que es titularà Don't Look Up. 


McKay dirigirà i escriurà sobre dos astronautes que s'endinsen en un viatge de sis mesos per tot el món, advertint la humanitat d'un perill imminent: un meteorit s'estavellarà contra la Terra i destruirà el món.

La maquinària de Netflix segueix sense aturador en la producció pròpia. L'empresa està decidida a crear tot un univers de productes audiovisuals sota la seva marca, sigui el gènere que sigui, sigui el format que sigui. La revista Deadline, qui ha avançat el repartiment, explicava que DiCaprio ha estat el més reticent a sumar-se al projecte per por a què el calendari de rodatge xoqués amb el de la nova pel·lícula de Martin Scorsese que roda amb Apple TV+, on també participa Robert De Niro.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: