Salut contempla el toc de queda com a «possible solució» per frenar el coronavirus

Un supermercat 24h al centre de Barcelona | Adrià Costa
per NacióDigital, el 20 d'octubre de 2020 a les 12:11
El secretari general de Salut, Marc Ramentol, ha afirma que el toc de queda és una "possible solució" per contenir la segona onada de coronavirus i no es descarta aplicar-lo a Catalunya. Amb tot, el secretari general de Salut ha remarcat que cal esperar a veure quin és l'"impacte real" i "l'efectivitat" que té el toc de queda, per exemple, en aquells estats que ja l'apliquen. Segons ha explicat, encara hi ha "marge" per endurir encara més les restriccions socials i el toc de queda és una de les mesures per fer-ho. "Davant nostre s'obre un ventall de mesures, de moment les tenim sobre la taula", ha dit també en relació al confinament perimetral aplicat per Navarra. 
Ara bé, el Govern vol evitar sí o sí tornar a un confinament domiciliari. Limitar la mobilitat el cap de setmana, per exemple, formaria part de les mesures del confinament domiciliari, segons Ramentol. "El nostre país no està en condicions de suportar-ho", ha assegurat sobre aquest escenari.


 Què és el toc de queda? És una mesura que estableix una hora del dia a partir de la qual es prohibeix o es limita als ciutadans la lliure circulació per vies públiques.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: