7 coses bones que han passat aquest 2020 i potser no sabies

per Redacció, el 20 d'octubre de 2020 a les 12:31
La pandèmia ocupa gairebé tot l'espai informatiu: des del telenotícies fins a les xarxes socials. Aquest 2020, però, també estan passant coses bones i val la pena recordar-les. Bored Panda he fet un recull de notícies que us poden agradar.

 


Versió sense playbuzz

El Parlament Europeu vol que es creï un carregador universal que serveixi per a tots els dispositius: mòbil, tauleta, etc. Una mesura que podria fer-se realitat d'aquí poc.

Escòcia donarà compreses i tampons de manera gratuïta a totes les noies. Aquesta llei podria servir de referent i començar a aplicar-se a altres països.

La selecció de futbol de Brasil pagarà el mateix, per fi, a homes i dones. Un exemple que altres seleccions també haurien de seguir.

La caça furtiva de rinoceronts ha caigut un 53% a Sud-àfrica durant el confinament.

Una família d'Austràlia, els Irwin, van aconseguir salvar 90.000 animals dels incendis a la zona.

El govern d'Amsterdam pagarà part dels deutes de les persones joves per tal d'incentivar que estudiïn.

Durant el confinament, el personal d'una biblioteca d'Austràlia trucava cada dia la gent gran perquè no se sentís sola.
 
Arxivat a:
ACTUALITAT, notícies
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: