Un descobriment científic obre la porta a nous tractaments contra l'acne

per Redacció, el 20 d'octubre de 2020 a les 18:02
L'acne afecta milions de persones arreu del món, especialment als adolescents –més d'un 70% presenta problemes a la pell-. De fet, segons dades de l'Acadèmia Espanyola de Dermatologia i Venereologia, a l'Estat hi ha 8 milions de ciutadans que pateixen aquesta patologia. 

Afortunadament, la comunitat científica cada dia és més a prop trobar un tractament efectiu per a aquesta malaltia gràcies a recerques com les de Fiona Watt. Aquesta investigadora i el seu equip han descobert que els nivells d'una proteïna anomenada GATA6 són menors en les persones que tenen acne. 


A més a més, han comprovat que la producció d'aquesta proteïna està fomentada per l'àcid retinoic, un dels tractaments utilitzats contra l'acne que més efectes positius ha mostrat. Els investigadors asseguren que la identificació del paper de la GATA6 millorarà a entendre millor els mecanismes de l'acne i també obrirà noves vies per tractar aquesta malaltia.
Arxivat a:
ACTUALITAT, acne
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: