Aquesta és l'escena de Merlí que tothom està tornant a compartir

per Redacció, el 22 d'octubre de 2020 a les 12:11
Ja fa més de 5 anys que es va estrenar Merlí, però la sèrie continua sent un èxit a les plataformes i una de les més comentades a les xarxes socials. 

De fet, aquests últims dies hi ha una escena de la ficció que no para de circular: la protagonitzada per la Quima i la Coral·lina. Un moment que ens recorda la importància d'acceptar-nos tal com som i de no deixar-nos menystenir pels altres.  La seqüència, amb milers de reproduccions, s'ha fet viral després que Amazon Prime Video la compartís a Tik Tok. Aquests són alguns dels missatges que la gent ha escrit sobre el moment. 


I la vostra escena preferida de Merlí quina és?

 
Arxivat a:
CINEMA I TV , Merlí
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: