El Govern estudia un confinament per al cap de setmana

per NacióDigital, el 26 d'octubre de 2020 a les 09:20
La consellera de la Presidència, Meritxell Budó, ha admès que una de les opcions que hi ha sobre la taula és el confinament de cap de setmana. En una entrevista a Catalunya Ràdio, Budó ha assenyalat que és quan hi ha més interacció social i ha remarcat que comença a haver una tensió "important" al sistema sanitari.

"Hem d'evitar el confinament del març a no sé que sigui estrictament necessari i l'única opció que puguem aplicar. Per això hem d'explorar diferents escenaris i un escenari podria ser aquest", ha afegit. La també portaveu del Govern ha criticat el decret d'estat d'alarma del govern espanyol el considera "insuficient" perquè "limita" les decisions de les autonomies i no va acompanyat de mesures econòmiques compensatòries.


El Govern contempla la possibilitat d'un confinament de cap de setmana segons com evolucionin les dades epidemiològiques. Unes dades que Budó ha qualificat de "dolentes i preocupants".

 
També hauries de llegir
Fa 182 setmanes

La primera nit del toc de queda a Sabadell

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: