Per què hi ha tanta polèmica amb aquest concursant de La isla de las tentaciones?

per Redacció, el 26 d'octubre de 2020 a les 09:51
Paula Gonu va generar debat a Twitter aquest diumenge després de criticar Tom Bruce, de La isla de las tentaciones. La influencer el va qualificar "d'impostor" i va assegurar que feia "pena". Si bé hi ha gent que va sortir en defensa del concursant, la majoria es va sumar a les crítiques de Paula Gonu. I és que, sens dubte, Tome Bruce s'ha convertit en el participant més polèmic del reality show.
De fet, si es fa una cerca ràpida per internet, es poden trobar desenes d'articles i vídeos on es parla de la seva relació tòxica amb Melyssa i dels seus comportaments masclistes. En un article a El País, per exemple, assenyalen la falta d'empatia de Tom Bruce, el qual es queda immòbil quan Melyssa es posa a plorar.I no només això, sinó que no assumeix responsabilitats i la culpa a ella d'haver-li estat infidel. 


En aquest sentit, l'escriptor Roy Galan assenyala a Instagram que el concursant és un "covard" perquè no es fa càrrec dels seus actes i no és sincer amb Melyssa. Dos comportaments que s'haurien d'intentar evitar sempre en les relacions de parella. Vosaltres el seguit el reality? Què en penseu?
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: