Aquesta famosa lidera una campanya a favor de la masturbació femenina

per Adolescents.cat, el 1 de novembre de 2020 a les 08:08
"Em masturbo. Per què sona tan estrany dir-ho en veu alta? Estimar-te a tu mateixa hauria de ser la cosa més normal del món", això és el que diu la cantant anglesa Lilly Allen a l'anunci de la nova campanya #Imasturbate de l'empresa de joguines sexuals Womanizer.

Cada cop es parla més de la masturbació femenina, i aquí el Satisfyer ha fet molta feina! Però la realitat és que encara segueix sent un tema tabú. Mentre que els homes es masturben un total d'unes 150 vegades l'any, les dones just arriben a les 50. Womanizer ha aprofitat aquestes dades per visibilitzar el plaer femení amb la nova campanya de la joguina sexual Liberty, un dels seus vibradors més populars que funciona de forma similar al Satisfyer:


Win a Womanizer Liberty with TheLatch—

Si vols veure el vídeo de campanya amb Lilly Allen com a protagonista, te'l deixem a continuació. Creiem que val la pena pel missatge que difon:


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: