Gaudeix amb descompte del millor cinema i de sèries top

per Redacció, el 27 d'octubre de 2020 a les 14:13
T'agraden el cinema i les sèries? Vols descobrir nous films i produccions? Doncs aprofita el descompte de FilminCat que tens amb el Carnet Jove.

FilminCat és la primera plataforma de cinema, documentals i sèries en línia íntegrament en català i hi pots trobar més de 10.000 títols. El catàleg d'aquesta plataforma a més d'oferir pel·lícules premiades als Oscar i als Goya, també et dóna l'oportunitat de visualitzar produccions menys conegudes i que de vegades costa trobar en altres webs. Per exemple, a FilmiCat pots gaudir de l'aclamada sèrie nòrdica Home Ground o de Pride, una de les comèdies més aplaudies dels últims anys.  Aquestes són les 2 promocions que tens amb el Carnet Jove:

 25% de descompte sobre el preu de la subscripció bàsica mensual. Més informació aquí
 50% de descompte en la subscripció de 4 mesos a FilminCAT, a través del val del Pack Jove 2020. Més informació aquí.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: