Segons els experts hi ha una hora ideal per anar a dormir i és aquesta

per Redacció, el 28 d'octubre de 2020 a les 12:24
Segons el baròmetre de CIS, la majoria de la població se'n va a dormir entre les 23:00 i les 01:00 de la nit. És un bon horari per posar-se el llit? Existeix realment un "moment ideal" per anar-nos-en a descansar? Segons els experts de The Sleep Council, sí. 

Quina és la millor hora per anar a dormir? 
 Els professionals de l'àmbit del son assenyalen que la franja ideal per posar-se al llit se situa entre les 22.00 i les 23:00. De fet, un estudi dut a terme per Forza Supplements assenyala que les persones que comencen a descansar a aquesta hora, aconsegueixen tenir una rutina del son més estable i consistent. A més a més, també és recomanable anar a dormir abans de les 23 perquè: 

 Permets que el teu cos tingui uns 20 minuts de son profund i uns 90 minuts de son no REM abans que arribi la mitjanit. 
 Aconsegueixes descansar millor.
 Adquireixes hàbits saludables relacionats amb el son que influeixen positivament en el teu dia a dia: descansar correctament fa que tinguis més energia, que et concentris més fàcilment, etc.

 
Arxivat a:
Salut, SALUT, dormir
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: