WhatsApp afegeix aquesta nova opció

per Redacció, el 29 d'octubre de 2020 a les 10:15
L'opció de silenciar un grup per sempre ja està disponible a WhatsApp. Després de provar-la durant unes setmanes amb alguns usuaris, l'app ha decidit afegir aquesta funció a la seva nova actualització. Així doncs, ja està disponible per a tots els dispositius. Com funciona?

 Per silenciar un grup per sempre, l'únic que has de fer és seguir aquests passos: 

 Accedir al grup que vulguis silenciar.
 Clicar damunt "silenciar notificacions".

 Escollir la categoria "sempre".

Com ja passava fins ara, l'app permet reactivar les notificacions del grup. Per tornar-les a rebre, s'ha de dur a terme el mateix procés, però a l'inversa: desseleccionant l'opció de "sempre". D'aquesta manera l'app et tornarà a avisar dels missatges. Altres novetats 
D'aquí a uns mesos també arribaran a la plataforma altres novetats com l'opció d'enviar missatges que s'autodestrueixen en un temps determinat o la possibilitat d'utilitzar WhatsApp en quatre terminals alhora.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: