Les 7 frases més masclistes de Donald Trump (us indignareu)

per Redacció, el 29 d'octubre de 2020 a les 10:31
Aquest 3 de novembre se celebren eleccions als Estats Units i Donald Trump opta a ser reelegit president. Com sempre sol passar els dies previs a les votacions, diversos usuaris estan omplint Twitter amb algunes de les frases més polèmiques del dirigent nord-americà. Moltes d'elles són comentaris masclistes i sexistes que Donald Trump ha pronunciat al llarg de la seva trajectòria professional. En recollim algunes (us indignareu):

L'any 2013 va dir a Twitter que trobava normal que hi haguessin violacions a l'exèrcit perquè això és el que passa quan barreges homes amb dones:
"De 6.000 assetjaments sexuals no reportats en les forces armades, només 238 van ser sancionats. Què esperàveu si barregeu els homes amb les dones, genis?"


A través de Twitter es va ficar amb la seva excontrincant, Hillary Clinton, i va dir:
"Si no pot satisfer al seu home (sexualment), com pretén satisfer als Estats Units?".


Un altre comentari sobre una dona, en aquest cas va parlar sobre Angelina Jolie l'any 2006 en una entrevista amb Larry King. Va assegurar:
"Angelina Jolie ha sortit amb tantes persones que em fa semblar un principiant. Per això no em sembla atractiva".


Al seu llibre 'Trump 101', publicat el 2006, va escriure:
"La bellesa i l'elegància, ja siguin en una dona, un edifici o una obra d'art, només són una cosa superficial o bonica de veure" i "les dones són, en essència, objectes estèticament agradables".


El 2005, en un vídeo va relatar:
"Quan ets una estrella, [les dones] et deixen fer-los qualsevol cosa. Agafar-les pel cony. El que sigui".


El 2016 va assegurar:
"Hauria d'existir algun tipus de càsting per les dones que avorten".


Sobre la seva exdona Marla Maples:
"Era un 10 en tetes, però un 0 en cervell".
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: