El Govern decretarà confinaments perimetrals

A l'espera d'un anunci oficial, els confinaments serien per municipis i els caps de setmana

per NacióDigital, el 29 d'octubre de 2020 a les 10:58
En un escenari epidemiològic "crític" i "insostenible", segons el Departament de Salut, el Govern anunciarà aquest dijous noves restriccions de mobilitat per frenar la propagació de la Covid-19, que es basaran en confinaments perimetrals. L'executiu es reunirà en sessió extraordinària a dos quarts de dotze del migdia al Palau de la Generalitat i compareixerà en roda de premsa a partir de dos quarts de dues.

A l'espera de l'anunci oficial, això és el que se sap:


 El tancament perimetral seria per municipis i els caps de setmana.
 Començaria a les 6 del matí del divendres, i acabaria a les 6 del matí del dilluns.

 La seva durada inicial seria de 15 dies. Tampoc es permetrien les entrades i soritdes de territori català.

El Govern ultima aquest tancament perimetral perquè, a hores d’ara, no disposa de les competències per anar més enllà i decretar un confinament domiciliari, una opció que tenen sobre la taula i que recomanen també alguns experts. De fet, ja s’ha decretat a tota França durant un mes.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: