Google et permet buscar cançons només taral·lejant-les o xiulant-les

per Redacció, el 29 d'octubre de 2020 a les 12:25
No recordar el nom d'una cançó que ens agrada és d'aquelles petites coses que fa ràbia. És per això que Google ha decidit crear una eina per posar solució aquest problema: un algoritme capaç d'identificar un tema a través d'un simple taral·leig. És a dir, si tens el ritme de la cançó al cap, però no recordes el títol, l'únic que has de fer és xiular o taral·lejar la melodia durant uns 15 segons i Google et diu de quin tema es tracta. 

Com funciona aquesta nova eina? 

És molt senzill, tens dues opcions per utilitzar-la: 

 Anar a la barra de cerca de Google, clicar sobre el micròfon, seleccionar "buscar cançó" i entonar la melodia. 


 Una altra manera d'accedir a aquesta eina és clicar damunt el micròfon de Google, dir "¿Cuál es esta canción?" i començar a taral·lejar la melodia. Perquè funcioni correctament, és important que no utilitzis paraules, ja que si no l'assistent pot confondre la cançó que busques per una altra.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: