8 looks de tardor que voldràs lluir a Instagram

per Adolescents.cat, el 31 d'octubre de 2020 a les 08:35
Una de les coses més boniques de la tardor són els paisatges plens de colors càlids: taronges, marrons, vermells, morats... A qui no li agrada veure els tons de les fulles als arbres i al terra? La tardor també és una època que inspira a fer maquillatges en aquests mateixos tons i el millor de tot és que afavoreixen a tothom i combinen amb tot!

Ulls en tons carbassa i daurats


eyeliner for beginners, eyeliner styles, graphic eyeliner, eyeliner tips, eyeliner tutorial, eyeliner for hooded eyes, winged eyeliner, best eyeliner, eyeliner looks, simple eyeliner, eyeliner products, dramatic eyeliner, cat eyeliner, eyeliner hacks, eyelash extensions, eyelash extensions styles, eyelash extensions before and after, eyelash extensions care, how to apply eyelash extensions, eyelash extensions makeup

Delineat flotant en taronja




Ulls fumats amb tons marrons i albergínia




Colors carbassa combinats amb verd

Shared by @annacsfraccaro. Find images and videos about fashion, style and makeup on We Heart It - the app to get lost in what you love.

Llavis foscos i molta màscara de pestanyes


Labios oscuros, una tendencia nada gótica que debes probar

Ulls brillants amb tons de marró i xampany

@LucyFrancis26

Maquillatge molt natural i "glowy"



Tons terra i pigues falses

Danna Paola y sus pecas falsas
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: