La mida d'aquestes parts del teu cos està relacionada amb la intel·ligència, segons la ciència

per Redacció, el 30 d'octubre de 2020 a les 10:13
Al llarg dels anys s'han fet centenars d'estudis relacionats amb la intel·ligència i alguns d'ells han revelat dades força curioses. Algunes investigacions, per exemple, han descobert que podria existir un vincle entre la forma de diverses parts del cos i la capacitat cognitiva. A Business Insider han recollit els resultats d'algunes d'aquestes investigacions, els quals us resumim més avall. Dit això, cal deixar clar que les conclusions d'aquestes investigacions són hipòtesis, per tant, es tracten només de suposicions i no de certeses. 

Alçada 

Segons un estudi publicat de Behavior Genetics, les persones més altes acostumen a ser més intel·ligents. Una conclusió a la qual van arribar després d'analitzar els resultats de més de 6.000 individus en proves de reacció mental, capacitat lingüística, velocitat per processar la informació i capacitat per recordar. 

En aquest sentit, una altra investigació de les Universitats de Brown i Prinecenton va determinar que les persones d'una estatura elevada solen tenir grans habilitats verbals i/o numèriques i això les porta a ocupar càrrecs molt ben remunerats dins les empreses. 

jason collins GIF by The Webby Awards

Dit índex petit 
Un grup d'investigadors de la Universitat de Bath, a Anglaterra, van descobrir que era possible predir els resultats de les proves SAT de primària en funció de la mida del dit índex dels alumnes. I és que, després d'analitzar els resultats de diversos exàmens i les característiques dels estudiants, van arribar a la conclusió que les persones amb el dit índex més petit obtenien més bones notes, especialment en matemàtiques.
the best 1st GIF by CTV
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: