Així és la disfressa més polèmica d'aquest Halloween

per Redacció, el 30 d'octubre de 2020 a les 12:29
Aquest any el Halloween estarà marcat per la pandèmia. Així doncs, no és d'estranyar que moltes botigues hagin posat a la venda disfresses inspirades en la situació que estem vivint, des de vestits que representen el coronavirus fins a samarretes que reflecteixen una trucada grupal. 

Ara bé, la més polèmica, sens dubte, és la que ha posat a la venda la botiga Yandy per 69 dòlars: una disfressa que simula "un gel hidroalcohòlic sexy". 


Com us podeu imaginar, diversos usuaris han criticat el disseny del vestit en considerar que sexualitza les dones i les presenta com a objectes. Altres, en canvi, han aplaudit la seva "originalitat". Vosaltres què en penseu?

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: