7 sèries noves per començar aquest novembre

per Redacció, el 31 d'octubre de 2020 a les 10:16
Aquest novembre arriben noves sèries a la majoria de plataformes. Us fem un recull de les produccions que s'estrenen:

1. Amor i anarquia 
Amor y anarquía | Sitio oficial de Netflix

Una assessora casada i un jove informàtic es qüestionen les normes socials en un joc de seducció de conseqüències impredictibles. On la puc veure? Netflix. Quan? A partir del 4 de novembre. 

2. Paranormal 
Paranormal - serielistas | Serielistas
Segueix la història del doctor Reefat Ismail, que en la dècada del 1960 es va convertir en una eminència en fenòmens paranormals. On la puc veure? Netflix. Quan? A partir del 5 de novembre. 

3. ByAnaMilán 
ByAnaMilán - Serie original de ATRESplayer PREMIUM
Després de triomfar a les seves xarxes socials durant els últims mesos, Ana Milán protagonitza una comèdia basada en les seves anècdotes personals. On la puc veure? Atresplayer Premium. Quan? A partir del 8 de novembre. 

4. Dash & Lily 
Dash & Lily - serielistas | Serielistas
Dash i Lily són dos pols oposats que estableixen una relació peculiar amb un quadern vermell com a vincle entre ells. On la puc veure? Netflix. Quan? A partir del 10 de novembre.

5. A teacher
See Kate Mara, Nick Robinson in FX's A Teacher trailer | EW.com La Claire és la nova professora del Westerbrook High School. La seva vida canvia per complet quan l'Eric, un encantador estudiant d'últim any, li demana ajuda per preparar-se per a un important examen. On la puc veure? HBO. Quan? A partir de l'11 de novembre. 


6. Soulmates
Soulmates': TV Review | Hollywood Reporter
Sèrie amb capítols que narren històries diferents, però que tenen un punt en comú. Totes elles se situen en un futur pròxim, quan la ciència descobreix un fet que canvia la vida de tot el planeta: una prova que fa possible conèixer la nostra ànima bessona. On la puc veure? AMC. Quan? A partir del 12 de novembre. 

7. Motherland: fort salem 
Motherland: Fort Salem Creator on What's Brewing for Season 2 | Den of Geek
La sèrie segueix les aventures de tres joves bruixes que combaten les amenaces amb poders sobrenaturals. On la puc veure? Amazon Prime Video. Quan? A partir del 20 de novembre.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: