Què és i com es fa un massatge genital?

per Redacció, el 12 de febrer de 2021 a les 16:35
La vagina és una part del cos que cada cop rep més atenció. Moltes dones adultes fan exercicis de sòl pelvià i fins i tot hi ha qui passa per quiròfan per fer-se canvis estètics a la vulva. Ara s’estan posant cada cop més de moda els massatges yoni, que són especials per a la vulva.

L’objectiu no és només sexual, encara que sí que es pot arribar a l’orgasme, sinó que és cuidar-se aa una mateixa deixant anar dolor o tensió acumulada en aquesta zona. I és que, igual que a vegades se’ns carrega l’esquena o les cames, també se’ns pot carregar la musculatura de la vulva i la zona pelviana.


La paraula yoni, prové de la tradició tàntrica i del sànscrit, i es tradueix com a “portal secret” o “cova sagrada”. Les practicants del massatge yoni diuen que és tota una cerimònia en la que fins i tot hi poden participar altres persones. 

I com es fa el massatge de vulva, yoni?


És important primer fer unes quantes respiracions profundes i posar consciència sobre el nostre cos i sòl pelvià.

Després es tracta de fer servir els dits com un punter i recórrer la zona que envolta la vagina i la vulva per anar trobant punts de tensió. Un cop trobats, cal anar pressionant-los, suaument, per tal d’anar-los relaxant.

Hi ha persones que fins i tot s’introdueixen els dits a la vagina per buscar més punts de tensió o plaer i explorar més el seu cos. 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: