Et faries aquesta curiosa manicura que s'ha posat de moda?

per Adolescents.cat, el 8 de novembre de 2020 a les 08:01
El món de les ungles és molt extens i sempre acaben apareixent noves modes que ens sorprenen. Una de les manicures de moda que més ens ha enamorat és la que recrea les pedres precioses, anomenada "stone nails" (ungles de pedra). Es pot fer en la seva versió més discreta o amb dissenys de fantasia, això sí, necessitaràs que t'ho faci un/a professional. Així que si t'agrada la idea i t'ho voldries fer, anota-ho a la llista per quan puguis anar als centres d'estètica.

La versió més discreta




En verd


These secrets about your manicure and pedicure might make you second guess your next nail salon visit

En blau

Самый стильный маникюр лета 2020 | BogemaBeauty | Яндекс Дзен

En negre

drag to resize or shift-drag to move

Efecte marbre

Who else loves #marblenails like us! We need now! #SaturdayFeels

Com el quars rosa

Follow the link and stay with me, if you are looking for ideas of fashionable clothes, dresses, bags, shoes, are inspired by beautiful nails or are interested in accessories!

En lila com l'ametista

KATIE MASTERS on Instagram: “Amethyst or crystal ball nails?🔮 Whatever they are I’m just so proud of these bbs 🤧 like zoom in and look at those subtle purple glows!!!…”
Arxivat a:
TENDÈNCIES, manicura, ungles
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: