Quant cobren per post les concursants de «La isla de las tentaciones?»

per Redacció, el 2 de novembre de 2020 a les 11:45
Tot i que ja fa setmanes que els i les concursants van tornar a casa, La isla de la tentaciones continua sent un dels temes més comentats a les xarxes socials i un dels que més polèmica genera.L’última qüestió en crear debat ha estat una dada revelada pel diari El País: els diners que cobren per post d’Instagram algunes de les concursants.

Quant cobren per post d'Instagram?

I és que, segons el mitja citat, la Melodie i la Melyssa s’emporten uns 2.000 euros per cada publicació patrocinada que difonen a través de les xarxes socials. Per tant, tenint en compte que fan unes 10 col·laboracions publicitàries mensuals, s’embutxaquen cada una 20.000 euros només a través d’Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🎁SORTEAZO!! 2 IPHONES 11 Y 2 PLAZAS EN EL MEJOR CURSO DE E-COMMERCE DE ESPAÑA😱📱📱 . ⚡Se nos ha ido la cabeza y hemos decidido sortear con mis amigos @soyhamzaa & @soyaymane 🤯 2 iphones 11 y 2 plazas en el mejor curso de e-commerce de España! 💻 _ 👇 Para participar👇 . 1️⃣ Darle un like a mi post y etiquetar a 3 amig@s (se puede etiquetar todas las veces que queráis, pueden participar cuentas privadas también!!) . 2️⃣ Seguir estas cuentas @melyssapiinto @soyhamzaa y @soyaymane [Lo comprobaremos !🔍] . Bonus 1: Para tener más posibilidades de ganar, podéis compartir este post en vuestra historia . Bonus 2: Participar al concurso en los perfiles de @soyhamzaa y @soyaymane. . El sorteo se cierra el 03 de noviembre y anunciaremos los ganadores en los proximos dias en la cuenta de @soyhamzaa y @soyaymane mediante un live Instagram. Podeis participar con cuentas privadas pero no vale mencionar famosos o gente que no conoceis 😂 . 😱QUE ILUSION 🙈 MUCHA SUEEEEERTE A TODOS!!!

Una publicación compartida de Melyssa Pinto (@melyssapiinto) el




A alguns usuaris els sembla indignant que es paguin tants diners per una simple publicació quan actualment, a Espanya, els sous dels joves no acostumen a superar els 1.200 euros menusals. Vosaltres què en penseu?
 
Arxivat a:
FAMOSOS, Instagram
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: