Així és la nova comèdia romàntica que està triomfant arreu del món

per Redacció, el 2 de novembre de 2020 a les 13:57
No fa ni una setmana que s'ha entrenat i ja és la pel·lícula més vista de Netflix en 86 països. Estem parlant d'Amor de calendario, un film protagonitzat per Emma Roberts i Luke Barcey que ha arribat a la plataforma abans del previst – no s'havia de difondre fins Nadal -. 

De què tracta el nou èxit de Netflix?

Se centra en la història de l'Sloane i el Jackson, dos solters que odien les festes nadalenques i que un dia es coneixen per casualitat. De la seva trobada en surt un pacte: seran "l'amor de calendari" de l'altre durant el Nadal. 

El film recorda a les comèdies romàntiques dels 80 i dels 90, com per exemple Cuando Harry encontró a Sally. De fet, les productores de la pel·lícula s'han inspirat en algunes d'aquestes produccions mítiques per crear aquest nou èxit de Netflix. 

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: