Logotip de Adolescents.cat

6 motius que demostren que el segon amor és millor que el primer

per Redacció, el 4 de novembre de 2020 a les 06:00
No hi ha un manual de l'amor que puguis seguir perquè tot surti perfecte. A vegades el primer amor és el millor i fins i tot hi ha parelles que només han estat l'un amb l'altre i són súper feliços. Però també hi ha moltes decepcions quan surts per primera vegada amb una persona... 

Quan tenim una parella per primera vegada ens serveix per aprendre moltes coses i fins i tot a conèixer-nos més a nosaltres mateixos. És un moment que pot ser molt dolç i un gran descobriment personal. Però està comprovat que la majoria de primers amors fracassen, ja sigui perquè les persones són massa joves i no es volen comprometre a llarg termini, perquè encara s'està aprenent a tenir una relació, perquè arriben nous amors...

 

I encara que sempre recordarem el nostre primer amor, el segon normalment és millor perquè ja hem après moltes coses i tenim les idees més clares. 


1. Tornar a estimar: després d'acabar amb la teva primera parella potser vas pensar que no podries estimar tant a ningú altre. Però arriba aquesta segona persona i t'adones que estaves equivocat. 

2. Més seguretat: ja has viscut una relació anterior i saps quines coses vols i cap on vols anar. 

3. Intensitat: t'adones que la passió no desapareix i que fins i tot ara saps estimar millor i saps com vols que t'estimin.

4. Confiança per parlar: durant la primera relació ets més innocent i hi ha coses que no parles però amb la segona relació vols evitar alguns errors que vas viure amb el primer i per això cal parlar. 

5. Confiança en tu mateix: has superat un primer amor i saps que això t'ha fet més fort, que pots tornar a estimar i que no has de tenir por a tornar a obrir el teu cor. 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: