Aquest és el nou vídeo més vist de la història de Youtube

per Redacció, el 3 de novembre de 2020 a les 11:25
Despacito de Luis Fonsi i Daddy Yankee ja no és el vídeo més vist de YouTube. El número 1 del podi ara l'ocupa Baby Shark: la coneguda cançó infantil ha aconseguit batre un nou rècord en superar els 7.044 milions de reproduccions. 

La peça, gravada per la cantant Hope Segoine i produïda per la companyia educativa sud-coreana Pinkfong, va ser penjada a YouTube el 17 de juny de 2016. Des de llavors, s'ha convertit en una de les cançons més reproduïdes arreu del món.


Baby Shark, doncs, ha desbancat del top Despacito, que fins ara era el vídeo més vist de la història de la plataforma amb 7.038 milions de reproduccions.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: