Logotip de Adolescents.cat

J Balvin explica que pateix depressió i ansietat

per Redacció, el 5 de novembre de 2020 a les 15:22
J Balvin és un dels artistes més destacats del món de la música urbana llatina. Tot i que professionalment sembla que les coses li van molt bé, personalment no es troba en el seu millor moment. Fa uns mesos va confessar haver contret el virus de la covid-19 i ara es troba en una mala etapa personal.

El cantant ho ha volgut explicar a través d'un story d'Instagram on ha comunicat als seus seguidors que està experimentant un mal moment anímic. En aquest vídeo s'ha mostrat molt sincer i ha comentat que està passant per un episodi de depressió i ansietat. Ha explicat, també, que aquest és el motiu pel qual està més desconnectat d'Internet.


Ha aprofitat el vídeo per explicar que no li agrada fingir i mostrar-se feliç quan no és així, que és un ésser humà com qualsevol altre, fràgil i molt vulnerable. Tot i això, ha volgut agrair el suport dels seus seguidors i comentar que tornarà a estar a les xarxes quan estigui millor.
Arxivat a:
Cultura, CULTURA, J Balvin
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: