Per què ahir molta gent va anar a classe amb faldilla?

per Redacció, el 5 de novembre de 2020 a les 16:59
Ahir centenars de joves van anar a classe amb faldilla i potser tu vas ser un d'ells/es. El motiu? Donar suport al Mikel, un jove espanyol que fa pocs dies va ser castigat i portat al psicòleg del seu institut per acudir al centre amb aquesta peça de roba. 

El noi va explicar el seu cas a través de Tik Tok i al cap de poques hores la seva història s'havia fet viral. De fet, usuaris populars en aquesta xarxa social van animar els seus seguidors a posar-se faldilla per lluitar contra la discriminació que havia patit el Mikel. 

TikTok

TikTok human machine recognition page.

La crida va ser un èxit: es van pujar milers de vídeos a Tik tok amb el hashtag #4denoviembre per fer costat al jove i per demostrar que les peces de roba no tenen gènere.

 

TikTok

TikTok human machine recognition page.

TikTok

TikTok human machine recognition page.

TikTok

TikTok human machine recognition page.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: