Com serà aquest Nadal?

La consellera de Salut, Alba Vergés, augura unes festes "molt complicades" pel que fa a la situació epidemiològica

per NacióDigital, el 6 de novembre de 2020 a les 10:35
La consellera de Salut, Alba Vergés, ha augurat un Nadal "molt complicat" pel que fa a la situació epidemiològica. Ho ha dit aquest dijous en una entrevista a Ràdio 4 on ha afirmat que els grans dinars s'hauran d'"evitar del tot" i ha instat a fer trobades reduïdes i espaiades en els dies.

"Jo crec que patirem", ha dit Vergés sobre el Nadal en quant no es podrà viure de la forma habitual de retrobament familiar i grans dinars i sopars. 


Quines són les recomanacions?

 Fer trobades amb poques persones. Vergés ha dit que el millor és fer trobades el més reduïdes possibles, tot i que no ha concretat si es mantindran les limitacions a sis persones ja que ha dit que "no necessàriament importa el número exacte". 

 No encadenar moltes trobades seguides.
 Apostar per veure una part de la família uns dies i esperar uns dies per veure l'altra part.

Catalunya ha torbat a superar aquest divendres el centenar de noves defuncions per coronavirus. En les últimes 24 hores el Departament de Salut ha notificat 104 noves morts, elevant el total a 14.482. En paral·lel, el risc de rebrot baixa 8 punts més aquest divendres i se situa en els 731. La velocitat de propagació, l'Rt baixa una centèsima i se situa en 0,94, mentre que la incidència a 14 dies frena una mica i descendeix lleugerament a 818,11.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: