El toc de queda, prorrogat 15 dies més

per Redacció, el 6 de novembre de 2020 a les 17:57
El Procicat ha decidit aquest divendres prorrogar 15 dies més el toc de queda. La mesura caduca dilluns vinent i està previst que el Diari Oficial de la Generalitat publiqui abans la pròrroga, que mantindria la prohibició de sortir al carrer entre les deu de la nit i les sis del matí.

La decisió arriba després que aquest dijous la consellera de Salut, Alba Vergés, donés primer per fet la pròrroga en una entrevista a Ràdio 4 i assegurés després en roda de premsa que aquesta opció era "molt probable" i la més "lògica".


La pròrroga del toc de queda arriba en un moment de reducció de contagis i el Govern defensa l'efectivitat de les mesures preses les darreres setmanes, que inclouen el tancament de bars i restaurants, el confinament perimetral de Catalunya i el confinament municipal de cap de setmana. Unes mesures que estan en vigor fins al 13 de novembre i que, per tant, hauran de ser revisades la setmana que ve.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: