Biden guanya les eleccions dels Estats Units

per Bernat Surroca, el 7 de novembre de 2020 a les 18:03
Joe Biden ha superat la barrera dels 270 delegats i és el guanyador de les eleccions a la presidència dels Estats Units. Ara bé, Donald Trump no voldrà cedir el poder amb facilitat i ja ha anunciat recursos al Tribunal Suprem per bloquejar els recomptes i repetir-lo en alguns estats clau.

Els últims estats en proclamar resultats han confirmat la tendència i s'han decantat per Biden, que no ha guanyat amb la diferència que preveien algunes enquestes durant la campanya però ha aconseguit imposar-se com a candidat més votat de la història, per davant del també demòcrata Barack Obama. 


Pennsilvània ha estat l'estat que ha atorgat la victòria al candidat demòcrata, amb els seus 20 vots electorals i ha inclinat la balança a favor seu. Biden va comparèixer ben entrada la matinada de dimecres -hora catalana- per demanar calma, paciència i injectar optimisme entre els Demòcrates, que temien reviure el 2016 amb la derrota de Hillary Clinton. La victòria no seria aclaparadora, com preveien moltes enquestes, sinó que caldria comptar fins l'últim vot. Trump, minuts després, es proclamava guanyador encara amb els resultats oberts. Durant el dia d'ahir la tendència va canviar i Biden es va posar per davant en alguns dels estats clau, com ara Michigan o Wisconsin, que finalment s'han decantat pel demòcrata.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: