Salut preveu una tercera onada del coronavirus a l'hivern

per NacióDigital, el 9 de novembre de 2020 a les 11:26
Salut preveu que Catalunya arribi al pic de pressió assistencial de la segona onada del coronavirus a mitjans o finals d'aquesta setmana, segons ha apuntat el secretari general del departament, Marc Ramentol, a RAC1. El pic de contagis es va superar la setmana passada, però els ingressos als hospitals encara continuen incrementant, si bé d'una manera més lenta en els darrers dies.

Ramentol ha assenyalat que esperen una tercera onada a l'hivern, si bé no poden predir quan -gener, febrer...-, i adverteix del perill que suposaria que se sobreposés a la segona.


Salut proposa prorrogar les mesures 15 dies més

El Departament de Salut proposarà aquesta setmana al Procicat prorrogar 15 dies més les mesures actuals davant de la covid-19, segons ha indicat el seu secretari general, Marc Ramentol. "La proposta inicial que posarà Salut sobre la taula serà la pròrroga de les mesures actuals. Després s'ha de sotmetre al criteri dels altres departaments i del Procicat", ha afirmat Ramentol, preguntat pel tancament al públic de bars i restaurants i per les altres restriccions.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: