Les polèmiques botes de 15€ que porten les influencers

per Adolescents.cat, el 15 de novembre de 2020 a les 08:44
Segur que has vist les típiques botes de muntar a cavall mil vegades, però per què ara tothom en parla? Doncs perquè algunes influencers han arrassat amb unes de Decathlon que valen només 14,99€! Són unes botes d'equitació sintètiques impermeables amb un disseny molt senzill, de mitja canya i un taló de 2cm que s’han dissenyat per genets i amazones d’iniciació. El millor és que també hi són en molts números diferents, des del 36 fins al 46.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Confirmado. Este será mi look favorito del otoño 🍂 🖤 @name.thebrand

A post shared by Lucía Bárcena ♡ (@luciabarcena) on


I per què són polèmiques aquestes botes?

Doncs bé, perquè mentre que a les fotos semblen estupendes i fantàstiques, qui les ha provat assegura que són molt incòmodes. I amb raó, ja que són dures i no estan pensades per fer grans caminades ni dur-les en el dia a dia.


Què creus que fan aquestes influencers, se les posen només per la foto o aguanten la incomoditat? Si les proves o les tens, ens pots explicar la teva experiència!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Welcome November! 🖤 #streetstyle #inspiration #fashion #outfit #november

A post shared by Ana Sánchez Forero (@anasforero) on

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: