Així és com pots evitar que et trobin a Instagram

per Redacció, el 9 de novembre de 2020 a les 13:40
Evitar que et trobin a Instagram per tal de mantenir la teva privacitat és més fàcil del que creus, només cal saber com. Algunes accions que pots realitzar per tal d'aconseguir-ho són les següents:

1.Elimina el teu número de telèfon

Així aconseguiràs que la gent no et trobi a la secció de "buscar amics". Per fer-ho hauràs d'anar al teu perfil i editar-lo. Primerament, t'hauràs de dirigir a la secció "informació privada", afegir el teu correu electrònic i verificar-lo. Una vegada fet aquest pas, des de configuració, a l'apartat de "seguretat" trobaràs l'opció "autentificació de dos factors" i l'hauràs de deshabilitar. Quan hagis completat aquests passos, ja podràs eliminar el teu telèfon a l'apartat "informació privada".

2.Desvincula el teu Facebook (si en tens)

D'aquesta manera evitaràs que les persones que et tenen a aquesta plataforma et puguin trobar a Instagram. Per fer-ho simplement has d'anar al perfil, a "configuració", "comptes" i "comptes vinculats". Des d'allà podràs desvincular el teu compte de Facebook.

3.Deshabilita els suggeriments de comptes similars
Cal tenir en compte que aquesta opció no apareix des de l'aplicació, sinó que cal iniciar sessió des d'un navegador (ja sigui des del mòbil, tauleta o ordinador). T'hauràs de dirigir a l'opció "editar perfil" i desmarcar la casella de "suggeriments de comptes similars" que es troba a la part inferior de la pàgina.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: